Wednesday, July 05, 2017

Opet zajedno? Adriana Lima provodi odmor s Markom Jarićem u Crnoj Gori

Opet zajedno? Adriana Lima provodi odmor s Markom Jarićem u Crnoj Gori - story.hr:

5. srpnja 2017.

NBA zvijezda Marko Jarić došao je u Srbiju na odmor s kćerkama, a sada im se pridružila i njegova bivša supruga Adriana Lima te su produžili prema crnogorskom primorju

Jedna od najpoznatijih Victoria Secret anđelica, atraktivni brazilski model Adriana Lima (36) odlučila je dio svoga godišnjeg odmora provesti, kao što je to i nekoliko puta do sada činila, u Crnoj Gori. Bivša srpska snaha, koja je bila u kratkom braku s NBA zvijezdom Markom Jarićem i s kojim ima dvoje djece, objavila je snimku vožnje uz more i obavijestila svoje pratitelje kako uživa u ljepotama Crne Gore. U isto vrijeme ‘oglasio’ se i Marko Jarić na svome Instagram profilu objavom fotografije iz crnogorskog primorja.

Adriana Lima: 'Ne šalim se, ovaj trik doista daje sjaj mojoj kosi!'

Marko Jarić stigao je u Srbiju još prije nekoliko tjedana u društvu kćeri Valentine i Sienne koje je ponosno pokazivao u šetnjama beogradskim ulicama, a sada im se pridružila i Adriana te su se zajedno uputili u Crnu Goru.

Košarkaš Marko Jarić i Adriana Lima ostali su u dobrim odnosima nakon razvoda, kojem je kumovala navodna njezina nevjera. U međuvremenu su oboje imali kratke veze koje su nisu uspjele održati. Jarić je navodno bio u vezi sa suprugom folk zvijezde Ace Lukasa, a Adriana je prije dva mjeseca prekinula vezu s igračem baseballa Mattom Harveyjem, nakon što ga je ona prevarila s igračem američkog nogometa Julianom Edelmanom. No, i avantura s Edelmanom bila je kratkog daha i Adriana je opet solo. A sada je ovo zajedničko ljetovanje bivših supružnika pokrenulo glasine o njihovu pomirenju.

Autor: I. Ć.

Foto: Profimedia, Instagram

Adriana Lima objavila neočekivanu vijest: 'Udala sam se'

Adriana Lima

Preporučujemo

No comments: